Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Aceasta este zona ta?

Completează adresa pentru a afla ​intervalele de livrare și produsele disponibile.

Coș

Alliance Bio

Alliance Bio ECO Fasole rosie

500 g
ECO
32,99 lei 65,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Preț Xtra:

29,69 lei

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Considerata ca fiind una dintre cele mai consumate tipuri de fasole uscata din lume, fasolea rosie scade riscul de cancer, stimuleaza metabolismul, regleaza glicemia si contribuie la sanatatea intestinelor.

Boabele de fasole rosie de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.

Fasolea rosie este foarte bogata in vitamina B1 si esentiala pentru buna functionare a creierului. Totodata, vitamina B1 reduce riscul de dementa si boala Alzheimer.

Fasolea rosie are un gust pronuntat si o textura densa, cremoasa. Boabele de fasole rosie au o dimensiune medie ovala si o culoare rosu intens.
Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive.

Pregatirea si gatirea boabelor de fasole rosie este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului.

Pentru o savoare desavarsita, fasolea rosie poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive.

Pregatirea si gatirea boabelor de fasole rosie este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului.

Pentru o savoare desavarsita, fasolea rosie poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

100% boabe de fasole* rosie. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1330 kJ/314 kCal
Grăsimi1.6 g
inclusiv acizi grași saturați0.3 g
Glucide46.1 g
din care zaharuri2.1 g
Proteine22.5 g
Sare0.03 g
Fibre15.2 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Cereale care contin gluten
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.