De Nigris

De Nigris Otet din vin alb 5,4%

500 ml
13,79 lei 27,58 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Otet fructat facut din vin alb, ideal pentru dressinguri, marinat si sosuri.

Otetul, cu ritualurile sale, gesturile sale, transformarile sale, aceasta este materia prima pretioasa, care trebuie pastrata si aratata ca o bijuterie magnifica sau matase pretioasa.

Despre producator

"AIMO. - Acetifici Italiani Modena srl" a fost infiintata in 1995 de catre familia "De Nigris", iar noua unitate din Carpi-Modena construita in 1996, produce vinde si exporta Otet de Vin Italian si Otet Balsamic de Modena. Compania este in Italia specializata in producerea tuturor calitatilor de otet de vin, inca din trei generatii, inclusiv Otetul Balsamic de Modena, in care segment „De Nigris” este lider mondial, exportand produsele noastre in 30 de tari, cu doua foarte moderne. fabricile de operare si productiile noastre sunt aprobate HACCP si certificate ISO si AIB (American Institute of Baking).

De Nigris Group, prin experienta cumulata de- a lungul a trei generatii din 1889 pana in prezent, a ajuns unul din principalii jucatori din piata de otet balsamic.

Cu o productie zilnica de peste 200 000 unitati de produs, detine la nivel mondial 25% din total piata de otet balsamic.

Produsele De Nigris se regasesc in peste 50 de tari sub diferite etichete: 300 Privat Label, 10 etichete de brand, 60 forme de sticla, 12 sticle “exclusive-design”, 35 de tipuri de otet balsamic de inalta calitate.

Producator

ACETIFICI ITALIANI MODENA S.R.L.
Zona ASI Pascarola
SS Sannitica 87
80023, Caivano
Napoli
Italia

Vin, antioxidant: sulfiti

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică80 kJ/19 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide0.2 g
din care zaharuri0 g
Proteine0 g
Sare0 g
Fibre0 g

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.