
Bacanta
Bacanta Sarba Barrique Vin alb sec DOC
0,75 lLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
O inovatie in domeniu, este prima Sarba in istorie obtinuta prin metoda fermentarii si maturarii SUR LIE (pe depozit fin de drojdie) in baricuri noi de stejar frantuzesc timp de 6 luni. Un vin elegant, unicat prin aromele specifice de petale trandafir. Incanta prin arome intense de petale de trandafir, piersica rosie si fructe exotice ca mango si papaya. Datorita fermentarii si maturarii Sur-Lie in baricuri noi de stejar frantuzesc notele fine de condimente dulci, migdale si toast ofera complexitate atat olfactiv cat si gustativ. Corpolent, intens cu o aciditate crocanta si un post gust persistent si onctuos.
Despre producator
Povestea Crama Girboiu isi are inceputurile in anul 2005, o perioada in care fondatorul Constantin Girboiu cocheta cu ideea unei provocari care sa il aduca aproape de lucrurile de care s-a simtit legat dintotdeauna, si anume agricultura. In acest context s-a ivit oportunitatea achizitionarii fostelor terenuri si cladiri ale IAS-ului Dumbraveni. Legatura cu lumea vinului a venit ca o consecinta imediata si fireasca, o indeletnicire pastrata in familie
de-a lungul generatiilor.
Astfel au fost puse bazele afacerii Crama Gîrboiu, cu profunde conexiuni emotionale, si printre primii pasi ai identitatii formate a fost alegerea logo-ului acum usor recogniscibil, chipul stilizat al tatalui fondatorului. Dedicarea si implicarea familiei au ramas aceleasi de-a lungul anilor, astfel incat cea de-a doua generatie a familei ca producatori de vin este acum reprezentata de fiica fondatorului.
Conditii de depozitare
Temperaturi cuprinse intre 5 si 25 de grade Celsius.
Struguri, Sulfiti, Acid Ascorbic, Acid Metatartric, Carboximetilceluloza
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 312 kJ/76 kCal |
Grăsimi | g |
inclusiv acizi grași saturați | g |
Glucide | 0.4 g |
din care zaharuri | 0.4 g |
Proteine | g |
Sare | g |
Fibre | g |
Alergeni
Dioxid de sulf si sulfiti |