Ardo

Ardo ECO Conopida congelata

0,6 kg
ECO
24,49 lei 40,82 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Belgia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produs din agricultura ecologica. Produs congelat rapid. A se gati inainte de a se consuma, fie prin fierbere, fie in cuptorul cu microunde.

Instructiuni de preparare
 

Fierbere: Puneti legumele congelate in apa clocotita si readuceti la fiert. Legumele congelate nu trebuie gatite atata timp cat cele proaspete, deoarece sunt prefierte. Scurgeti si asezonati dupa gust.

In cuptorul cu microunde: Puneti cantitatea dorita de produs intr-un vas termorezistent, acoperiti si gatiti amestecand ocazional.

Despre producator

Pamantul ofera o abundenta de nutrienti pretiosi, motiv pentru care cautam in mod constant modalitati de a proteja si pastra aceste oportunitati pentru generatiile viitoare. Misiunea Ardo este sa pastreze cat mai mult posibil darurile naturii si sa le transforme in produse finale delicioase. Acest obiectiv este indeplinit folosind o retea integrata de zone de crestere, unitati de congelare, centre de depozitare, echipamente de ambalare, logistica adecvata, control al calitatii si o abordare personalizata a tuturor clientilor.

Pasiunea pentru oameni, planeta si produsele lor ii inspira sa mentina toate cele trei elemente intr-o stare optima de echilibru.

Ardo este proactiv in explorarea si introducerea unor metode de productie agricola mai durabile. Au transpus ambitiile in programul MIMOSA, care inseamna impact minim, productie maxima, agricultura durabila.

Conditii de depozitare

A se depozita la temperatura de -18°C. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj.

Adresa producatorului

Wezestraat 61, 8850 Ardooie, Belgium

 

Conopida

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică131 kJ/31 kCal
Grăsimi0.9 g
inclusiv acizi grași saturați0.2 g
Glucide2.1 g
din care zaharuri1.8 g
Proteine2.9 g
Sare0.01 g
Fibre1.6 g