



Aptamil
Aptamil Lapte praf de la nastere AR
300 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Pentru regimul dietetic al regurgitatiilor
Inspirati de rezultatele a peste 40 de ani de cercetare in sanatatea gastrointestinala, am dezvoltat cea mai avansata formula Aptamil® AR pentru bebelusii cu regurgitatii frecvente.
Adesea, bebelusii elimina mici cantitati de lapte dupa o masa, cunoscute in mod obisnuit ca regurgitatii.
Totusi, sunt cazuri cand regurgitatiile sunt mai frecvente si este nevoie de o atentie sporita.
Lactoza (din lapte de vaca), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapita, ulei de floarea-soarelui, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic), lapte degresat, zer demineralizat (din lapte de vaca), agent de îngrosare (faina de roscove), concentrat din zer (din lapte de vaca), fosfat de calciu, ulei de peste, proteine din zer (din lapte de vaca), citrat de sodiu, ulei din Mortierella alpina, clorura de colina, clorura de potasiu, acid L-ascorbic, citrat de potasiu, clorura de magneziu, emulsifiant (lecitina din soia), inozitol, taurina, sulfat feros, L-triptofan, sulfat de zinc, L-carnitina, sare 5'-monofosfat uridina de sodiu, DL-alfa tocoferil acetat, 5'-monofosfat citidina, carbonat de calciu, sare 5'-monofosfat inozina de sodiu, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozina, nicotinamida, sare 5'-monofosfat guanozina de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, hidroclorura de tiamina, hidroclorura de piridoxina, riboflavina, acid pteroilmonoglutamic, iodura de potasiu, sulfat de mangan, selenit de sodiu, fitomenadiona, colecalciferol, D-biotina, cianocobalamina.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 2066 kJ/494 kCal |
Grăsimi | 25.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 11.2 g |
Glucide | 55.6 g |
din care zaharuri | 54.7 g |
Proteine | 9.6 g |
Sare | 0.41 g |
Fibre | 3 g |