Comoara Pivnitei

Comoara Pivnitei Vin rosu sec Cabernet Sauvignon 2013 Odobesti

0,75 l
18+
90,99 lei 121,32 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Cabernet Sauvignon este un vin rosu sec, maturat in budane de stejar vreme de minim 24 de luni si invechit in sticle minim 12 luni. Asadar, acest vin a extras timp de peste 10 ani, complexitatea aromatica a fructelor negre de padure: coacaze, mure si afine, perfect completate de tanini de stejar. Soi: Cabernet Sauvignon. Tip: Sec. Culoare: Rosu cu reflexe caramizii. Treapta de calitate: DOC CMD Cotesti. Tarie alcoolica: 13%.Maturare si invechire: Maturare in budane de stejar timp de minim 24 luni, urmata de invechire in sticla minim 12 luni.

Instructiuni de folosinta

Gratie gustului bogat-fructat, cu note de cirese coapte, vinul rosu caramiziu merge de minune cu preparate din carne rosie si branzeturi.
Temperatura de servire: 17-18°C
Asocieri culinare: Preparate pe baza de carne rosie, branzeturi si nuci gratinate.

Despre producator

Infiintata in anul 1949, Beciul Domnesc este unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania.

Compania exploateaza astazi peste 1.400 de hectare cultivate cu vita de vie nobila, amplasate în renumitele podgorii: Cotesti, Odobesti, Panciu si Husi. Mandria companiei este Monumentul Beciul Domnesc, care dateaza din vremea lui Stefan cel Mare si gazduieste peste 100 000 sticle de vin. Datorita importantei sale istorice, Monumentul Beciul Domnesc a fost inclus in patrimoniul cultural al Romaniei.

Portofoliul Beciul Domnesc cuprinde produse din categoriile vin, vinars, bauturi spirtoase si otet. Printre brandurile de vin din portofoliul companiei se numara Mirabilis Machina, Sempre Rose, Vinoteca, Comoara Pivnitei, Egregio, Rose Verite, Beciul Domnesc, Beciul Domnesc Grand Reserve, Sigillum Moldaviae si altele, iar portofoliul de vinarsuri este format din brandurile Miorita si Jad.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc racoros, ferit de inghet si razele soarelui.

Adresa producatorului

Focsani, Str. Avantului nr. 12,
Jud. Vrancea, Romania

Soi: Cabernet Sauvignon.

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.