BIC Velleda 1701 ECOlutions Markere de tabla alba, varf rotund, mediu, diverse culori

1 buc
 25,99 lei 25,99 lei/buc
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Aceste markere BIC Velleda 1701 ECOlutions care se sterg cu buretele uscat, proiectate ecologic sunt fabricate din 51% materiale reciclate (fara a include sistemul de cerneala).
Fiind preocupata constant de reducerea amprentei sale de mediu, BIC a dezvoltat gama de produse ECOlutions, realizate din materiale reciclate, ca parte a angajamentului sau de durata de a proteja mediul. Marca sa BIC Velleda este specializata in markere care se sterg cu buretele uscat si table albe pentru lumea profesionistilor.
Markerele BIC Velleda 1701 ECOlutions cu varful rotund, care se sterg cu buretele uscat, din acest set de 4 sunt disponibile in clasicele culori: negru, albastru, rosu si verde. Ele reprezinta cea mai inteleapta alegere pentru a face prezentari clare in multiple culori, avand varful subtire pentru control fin.
Sunt disponibile cu cerneala neagra, albastra, verde si rosie - 4 culori pentru scris incredibil de lin care indica precis conceptele cheie cu un cod coerent de culori, ce impresioneaza. Corpul rotund si lat este usor de prins si nu va va aluneca din maini.
Bravo, BIC!

Despre producator:
Din 1975, BIC isi fabrica toate aparatele de ras in propriile fabrici de productie, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare etapa a procesului de fabricare. Cu peste 40 de ani de experienta in designul si fabricarea unei game complete de aparate de ras pentru barbati, BIC este marca in care barbatii pot avea incredere.

Instructiuni de utilizare:
A nu se utiliza pe pielea iritata

Instructiuni de depozitare:
Fara conditii speciale de depozitare

Adresa producator:
Voluntari
Sos. BUCURESTI NORD, Nr. 15-23
CLADIREA HENLEY, CAMERA B, Etaj 2
Judet Ilfov

0