• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

BIC Velleda Tabla alba cu 2 fete (21x31 cm) cu marker de tabla alba si burete-culori diferite de cadru, set de 3

1 buc
 16,79 lei 16,79 lei/buc
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Stiati ca BIC Velleda este marca BIC de peste 35 de ani? BIC a achizitionat societatea pentru a adauga ofertei sale de produse o gama completa de markere si suprafete care se sterg cu buretele uscat, precum tablitele si rolele de tabla alba.
Dezvoltata special pentru scolari, aceasta tabla este fata-verso, avand o latura care este goala, pentru crearea de desene minunate, si o alta care este o grila pentru invatarea scrisului. Copiii pot scrie si rescrie dupa pofta inimii, deoarece tabla vine la pachet cu marker albastru BIC Velleda 1721 de tabla alba si un burete care se prinde de tabla.
Se livreaza intr-o nuanta aleasa aleatoriu de albastru, verde sau roz, deci este o surpriza ce culoare veti primi. Si puteti fi siguri de calitate, deoarece aceasta tabla este fabricata in uzinele BIC din Europa, avand in spate expertiza de neegalat a BIC.
Pentru ca doar un BIC poate fi la fel de bun ca BIC.

Despre producator:
Din 1975, BIC isi fabrica toate aparatele de ras in propriile fabrici de productie, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare etapa a procesului de fabricare. Cu peste 40 de ani de experienta in designul si fabricarea unei game complete de aparate de ras pentru barbati, BIC este marca in care barbatii pot avea incredere.

Instructiuni de utilizare:
A nu se utiliza pe pielea iritata

Instructiuni de depozitare:
Fara conditii speciale de depozitare

Adresa producator:
Voluntari
Sos. BUCURESTI NORD, Nr. 15-23
CLADIREA HENLEY, CAMERA B, Etaj 2
Judet Ilfov