Finish

Finish All in One Detergent de vase pentru masina de spalat

100 buc
90,99 lei 0,91 lei/buc

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul pentru masina de spalat vase Finish Power Essential este solutia eficienta pentru vasele tale. Tehnologia Powerball asigura o curatare puternica de fiecare data.

Completeaza experienta de curatare:
•    foloseste Solutia de Clatire Finish pentru a ajuta la uscarea uniforma a vaselor si pentru a preveni urmele de apa;
•    pentru o curatare igienica adauga in masina de spalat vase Solutia de Curatare Finish - o data la 3 luni sau Tablete de curatare masina de spalat vase Finish – o data pe luna. O masina de spalat curata inseamna vase si mai curate!

Detergentul de vase pentru masina de spalat Finish este recomandat de principalii producatori de masini de spalat vase.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

SODIUM CARBONATE; SODIUM CARBONATE PEROXIDE; SODIUM CITRATE; 2- propenoic acid, homopolymer, sodium salt -;POLYETHYLEN GLYCOL MW>4100; TAED; POLYETHYLEN GLYCOL MW<4100; TETRASODIUM ETIDRONATE; SODIUM BICARBONATE; FATTY ALCOHOL ALKOXYLATE; SODIUM SULFATE; CELLULOSE; AQUA; MALEIC / ACRYLIC ACID COPOLYMER SODIUM SALT; CELLULOSE GUM; MALEIC /ACRYLIC ACID COPOLYMER; DIMETHICONE; GLYCERIN; SUBTILISIN; 1,2,3 Benzotriazole; AMYLASE; CALCIUM CARBONATE; DEXTRIN; KAOLIN;
MAGNESIUM STEARATE; POLYVINYL ALCOHOL; TITANIUM DIOXiDE; PARFUM; COLORANT