Ariel

Ariel Detergent lichid Color

3,3 l
93,99 lei 28,48 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Clienții iubesc Sezamo!

Peste 2.400 de evaluări Google, cu o medie de 4,9 stele, o dovedesc. Cumpără de la noi și află de ce.

Ariel Touch of Lenor Color Detergent lichid ofera o indepartare exceptionala a petelor de la prima spalare. Desi detergentul Ariel este rezistent la pete, este delicat cu tesaturile si mentine stralucirea culorilor. Ariel Touch of Lenor pastreaza hainele proaspete chiar mai mult timp la fiecare spalare. Pentru pete foarte dificile, utilizati detergent lichid Ariel pentru a pretrata, apoi puneti hainele in masina de spalat. Pentru rezultate optime, introduceti capacul de dozare care contine detergentul de rufe in tamburul masinii de spalat. Pentru o atingere de prospetime si o senzatie de extra catifelare, utilizati cu balsamuri Lenor si parfumul Unstoppables. Ariel Color Reveal este disponibil si sub forma de pudra si capsule. 
Detergent lichid cu indepartare exceptionala a petelor de la prima spalare, chiar si la o temperatura de 30 ºC                
Pastreaza culorile vibrante pentru mai mult timp si ajuta la prevenirea pierderii culorii                
Parfum de durata            
Din motive ce privesc mediul inconjurator, nu echipam toate sticlele cu un capac de masurare, acesta este disponibil gratuit pe site-ul web ariel.info

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

5-15% Surfactanti Anionici, <5% Surfactanti Neionici, Fosfonati, Sapun, Enzime, Benzisothiazolinone, Parfum, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool