Colonia Miere crema poliflora

420 g
 30,99 lei 73,79 lei/kg
Țara: România,

Mierea crema este mierea care a fost procesata pentru a controla cristalizarea. Cunoscut si sub denumirea de fondant cu miere, are o consistenta fina, neteda, tartinabila si o culoare mai deschisa decat mierea lichida de acelasi tip floral.

Mierea crema este mai deschisa la culoare decat mierea lichida deoarece fructoza si glucoza care se cristalizeaza in miere reflecta lumina diferit, parand mai albe la vedere. Mierea crema este intotdeauna mai deschisa la culoare decat mierea lichida de acelasi tip floral. Acesta este acelasi motiv pentru care mierea lichida care este cristalizata are o culoare mai deschisa decat mierea lichida decristalizata.

Mierea crema nu va picura ca mierea lichida. De asemenea, mierea crema difera de mierea lichida prin faptul ca nu se va cristaliza niciodata intr-un bloc dur. Acest lucru se datoreaza faptului ca mierea crema este deja cristalizata, doar in particule atat de mici incat in loc sa faca un bloc solid dau o textura cremoasa.

Mierea poliflora este un tip de miere obtinuta din nectarul de flori si polenul mai multor specii de plante care infloresc aproximativ in aceeasi perioada a anului. Este un tip destul de comun de miere, dar unic, cu gust si culoare variabile. Unii oameni considera ca este o optiune cu un gust mult mai bun decat soiurile monoflorale, deoarece contine nectar si polen de la mai multe specii de plante cu flori, reunindu-si caracteristicile aromelor intr-un profil aromatic autentic.

Proprietati, utilizari si beneficii:

  •  Tonica si hranitoare;
  •  Proprietati puternice de stimulare a imunitatii;
  •  Ajuta la vindecarea ranilor si alte beneficii pentru piele;
  •  Buna pentru raceli, gripa si alte infectii respiratorii;
  •  Remediu natural pentru tuse si dureri in gat;
  •  Buna pentru gastrita si stomac deranjat;
  •  Bogata in antioxidanti.

Despre producator

Honey Colonia a adunat o echipa de apicultori profesionisti, pasionati si cu expertiza in multiple tehnici apicole aplicate in diverse refiuni din Romania. Satisfacerea cerintelor clientilor, calitatea si siguranta produselor, precum si inovatiile constituie obiectivele principale ale politicii in domeniul calitatii, sigurantei alimentelor si a protectiei mediului si fac parte integranta din misiunea, viziunea si angajamentul firmei.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura ambientala.

Atentionari speciale

Produsele apicole NU sunt recomandate copiilor sub varsta de 1 an.

Producator

SC Evicom Honey SRL
Str. Tarnita nr 14F
Curtea de Arges
jud. Arges, Romania

0