Colonia

Colonia ECO Miere crema de salcam

420 g
ECO
48,99 lei 116,64 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mierea crema este mierea care a fost procesata pentru a controla cristalizarea. Cunoscut si sub denumirea de fondant cu miere, are o consistenta finanetedatartinabila si o culoare mai deschisa decat mierea lichida de acelasi tip floral.

Mierea crema este mai deschisa la culoare decat mierea lichida deoarece fructoza si glucoza care se cristalizeaza in miere reflecta lumina diferit, parand mai albe la vedere. Mierea crema este intotdeauna mai deschisa la culoare decat mierea lichida de acelasi tip floral. Acesta este acelasi motiv pentru care mierea lichida care este cristalizata are o culoare mai deschisa decat mierea lichida decristalizata.

Mierea crema nu va picura ca mierea lichida. De asemenea, mierea crema difera de mierea lichida prin faptul ca nu se va cristaliza niciodata intr-un bloc dur. Acest lucru se datoreaza faptului ca mierea crema este deja cristalizata, doar in particule atat de mici incat in loc sa faca un bloc solid dau o textura cremoasa.

Mierea de salcam, ca multe alte tipuri organice specializate de miere, este derivata pur din nectarul florilor de salcam. Avand o aroma usor dulce, aceasta varietate de miere este foarte cautata in intreaga lume.

Proprietati, utilizari si beneficii:

  •  Poate ajuta la ingrijirea pielii;
  •  Poate preveni bolile cronice;
  •  Poate stimula sistemul imunitar;
  •  Poate ajuta la scaderea in greutate;
  •  Faciliteaza digestia, avand o aciditate scazuta.

Despre producator

Honey Colonia a adunat o echipa de apicultori profesionisti, pasionati si cu expertiza in multiple tehnici apicole aplicate in diverse refiuni din Romania. Satisfacerea cerintelor clientilor, calitatea si siguranta produselor, precum si inovatiile constituie obiectivele principale ale politicii in domeniul calitatii, sigurantei alimentelor si a protectiei mediului si fac parte integranta din misiunea, viziunea si angajamentul firmei.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura ambientala.

Atentionari speciale

Produsele apicole NU sunt recomandate copiilor sub varsta de 1 an.

Producator

SC Evicom Honey SRL
Str. Tarnita nr 14F
Curtea de Arges
jud. Arges, Romania

0

100% ECO Miere crema de salcam

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1370 kJ/322 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide80.6 g
din care zaharuri74.2 g
Proteine0.3 g
Sare0 g
Fibre0.5 g