Del Professore

Del Professore Bitter

0,7 l
18+
171,99 lei 245,70 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Note ierboase, intense, urmate de arome de citrice si scortisoara. 

Pentru a obtine aroma sa fina, ingredientele din Bitter Del Professore sunt tratate cu cea mai mare grija. Botanicele includ o infuzie proaspata de coaja de portocala amara, gentiana salbatica curatata manual si rubarba dulce din vaile Lanzo si Soana. Reteta exclusiva creeaza un spirit unic, cu o culoare rosu rubin complet naturala si arome de ienupar, scortisoara si alte condimente. Aromele tipice de citrice, cascarilla, rubarba si gentiana isi fac aparitia inca de la prima degustare. 

Despre producator

Productia agricola a unei zone este influentata de caracteristicile sale naturale, istorice si culturale, ceea ce o face absolut unica. Italia cu pozitia sa in centrul Mediteranei cu geologia si topografia sa este un exemplu primordial in acest sens. Este o "gradina" nelimitata, care se intinde de la varfurile Alpilor pana la coastele insorite, verzi ale marii, unde infloresc o varietate mare de plante botanice.

Caracteristicile multor produse agricole si ale anumitor ierburi piemontese sunt specifice acestei regiuni si nu pot fi gasite in alte parti ale lumii.

Distileria Del Professore produce bauturi unice in acesta regiune de peste 100 de ani. 

Numit dupa „Profesorul” Jerry Thomas, un barman emblematic al cocktailurilor din secolul al XIX-lea, Del Professore este produs printr-o colaborare intre Federico Ricatto, producatorul istoric Carlos Quaglia si pasionatul Jerry Thomas Speakeasy din Roma. Pentru a obtine aroma sa fina, ingredientele din Bitter Del Professore sunt tratate cu cea mai mare grija.

Conditii de depozitare:

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+25°C.

Adresa producatorului:

Viale Europa 3
14022 Castelnuovo don bosco AT Italia

Alcool, zahar, apa,infuzie alcoolica de ierburi si condimente