Tchibo

Tchibo Espresso Sicilia Style Cafea boabe

1 kg
 73,99 lei 73,99 lei/kg
Țara: Germania,

Espresso tipic regiunii sudice a Italiei, intens, cu usoare note de cereale si ciocolata, si o crema densa, pentru savoare deplina. 
Este un mix obtinut din cele mai bune boabe Arabica si Robusta, rafinat de procesul lent si de gradul intens de prajire Tchibo. 
Sistem de inchidere Tchibo Aroma Protect™
Certificare Fairtrade

Instructiuni de folosire


Modalitati de preparare recomandate: Espressor automat, espressor semi-automat.

Fiind una dintre cele mai mari companii germane de bunuri de larg consum si de desfacere, ce isi desfasoara activitatea la nivel international, Tchibo isi asuma responsabilitatea fata de oameni si mediu.
Compania ofera cafea de cea mai buna calitate de mai bine de 70 de ani. Tchibo se angajeaza sa protejeze mediul inconjurator si sa imbunatateasca conditiile de trai ale cultivatorilor de cafea.

Pentru a continua sa le ofere clientilor cafea de inalta calitate si in viitor, Tchibo se axeaza mai mult pe aroma si gust. Totodata, se doreste protejarea mediului si imbunatatirea conditiilor de trai ale cultivatorilor si familiilor acestora. Pentru atingerea obiectivelor, Tchibo lucreaza impreuna cu organizatii de standardizare recunoscute la nivel international. In momentul de fata acestea includ Rainforest Alliance, Fairtrade, UTZ Certified precum si organizatii care activeaza in domeniul etichetelor organice conform legislatiei UE (Bio – Siegel) pentru a organiza fermierii de cafea si pentru a creste gradul de constientizare cu privire la cultivarea sustenabila a cafelei in viitor.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Tchibo GmbH, Überseering 18
22297 Hamburg, Germania

0