Savex

Savex Color Detergent lichid 2in1 40 spalari

2,2 l
Cea mai bună achiziție
59,99 lei 27,27 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Bulgaria,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Savex 2in1 Color protejeaza culorile hainelor dvs. oferind in acelasi timp performante uimitoare de curatare, la fiecare spalare. Functioneaza la orice temperatura a apei si cu orice tip de masina de spalat rufe.

Despre producator:

Ficosota este o mare intreprindere bulgara care are sase fabrici in Bulgaria pentru productia de produse de igiena si sanitare, detergenti si alimente, si birouri in Bulgaria, Romania, Ucraina si SUA. De la inceputul pandemiei, compania a introdus masuri de siguranta care nu au mai fost slabite de atunci. Procesul de planificare a fost complet schimbat – de la planificarea anuala la planificarea trimestriala. Proiectele si costurile de publicitate pentru 2020 au fost replanificate.

Un accent special a fost pus pe vanzarile online. Cererea pentru unele categorii de produse a crescut considerabil prin canalele online. Compania a investit in dezvoltarea relatiilor cu noi parteneri de vanzari electronice si si-a extins personalul care se ocupa de acestia.

Un nou portofoliu de dezinfectanti pentru uz personal si casnic a fost dezvoltat in doua dintre cele mai cunoscute marci ale companiei de pe piata bulgara.

Instructiuni de depozitoare:
Ambiental

Adresa producator:
Strada Mihai Eminescu 144-146, Bucuresti

5-15% tenside anionice, <5% tenside neionice, tenside cationice, sapun, fosfonati, policarboxilati; Suplimentar: Enzimie, Metilhlorizotiazolinon, Metilizotiazolinon, parfum /Benzil alcool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol ,Grenanol.