Pilou

Pilou ECO Sampon caini uz frecvent

200 ml
ECO
43,49 lei 217,45 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

SAMPON CAINE UZ FRECVENT 200ml este un sampon special conceput sub control veterinar, cu o compozitie de minim 95% materie prima, de origine vegetala si minim 10% materii prime organice.

Complexul sau cu extracte organice de urzica si lavanda asigura atat vitalitate blanii cat si curatarea si tonifierea acesteia. Conceput fara sulfati pentru a evita deshidratatea blanei si iritarea pielii (in lipsa sulfatilor, samponul face mai putina spuma, insa, fara a afecta calitatea spalarii). Fara arome sintetice, fara coloranti, pH neutru. Miros de uleiuri esentiale.

Despre producator:

Pet Factory s-a infiintat in 2009, avand ca obiect principal de activitate productia si comercializarea de asternut igienic pentru pisici. De la Miau Miau, principalul produs pe care il comercializam, si pana la un portofoliu de peste 700 produse, in prezent, n-a fost decat un pas.

CU CE NE MANDRIM?

Intr-o perioada relativ scurta, am reusit sa dezvoltam colaborari importante atat cu firme autohtone, cat si cu parteneri din afara. Ne mandrim cu fiecare in parte, iar fiecare parteneriat incercam sa il facem cat mai avantajos pentru toate cele trei parti implicate: pentru furnizor, pentru client, si poate cel mai important, pentru clientul final.

VALORILE NOASTRE

Iubirea pentru animale - Daca nu ne-ar fi interesat animalele de companie, nu ne-am fi apucat de treaba asta, cu siguranta. Ele sunt, in primul rand, tinta eforturilor noastre, si gandul la o viata mai buna, pentru ele, ne tine permanent in miscare.

Grija fata de clienti - Am invatat, in timp, sa ne pretuim clientii, si sa incercam sa le fim alaturi de cate ori au nevoie. In conceptia noastra, atentia pe care o acordam clientilor reprezinta fundatia pentru un parteneriat solid.

Cunoasterea domeniului - Experienta noastra cumulata in domeniul produselor pentru animale masoara zeci de ani. Cunoastem foarte bine piata, cerintele ei, si incercam sa-i oferim acesteia tot ce-i mai bun.

Munca - Daca ati crede ca am ajuns aici fara munca, v-ati insela. Numai daca ne dam interesul, vom reusi sa facem lucruri bune, trainice, pentru cei din jurul nostru.

Cu ochii pe viitor - Facem planuri temeinice pentru ziua de maine, si incercam sa adoptam cele mai noi trenduri aparute pe piata de profil. Ne instruim cu seriozitate chiar de azi, pentru ca viitorul sa nu ne prinda nepregatiti.

Echipa puternica - Suntem o echipa tanara, pasionata de ceea ce facem. Suntem prieteni si la serviciu, si in afara lui. Stim sa lucram unul cu celalalt, si, impreuna, pentru clientii nostri.

Instructiuni de depozitare:
Intr-un loc uscat, ferit de soare.

Adresa producator:
Bdul. Basarabia nr. 256, Constructia C268, Sector 3, Bucuresti.

Aqua, Extract organic de levantica, Glicerat de Miristil Cetearet - 60, Urzica organica, Glutamat de Cocoyl de sodiu, Coco glucozid, Glutamat de cocoyl de sodiu, Coco betaina, Ulei de ricin Peg hidrogenat, Alcool benzilic, Acid salicilic, Glicerina, Acid sorbic, Parfum de uleiuri esențiale.