PICK

PICK Pate tartinabil

150 g

MEDIA DE 13 ZILE DE PROSPEȚIME

Cea mai bună achiziție
5,69 lei 37,93 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Ungaria,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Pate din ficat si carne de porc usor tartinabil cu gust deosebit, potrivit pentru sandwich-uri delicioase si pentru diferite aperitive. Se pastreaza in frigider, se consuma ca atare la prepararea sandwich-urilor.

Despre producator

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani Pick a fost un jucător important pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. care are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul verticum al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 13 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Slanina de porc, ficat de porc (25%), apa, carne de porc (15%), soric de porc, proteina din soia, lapte praf, agent de ingrosare (E412,E466, E407, E410, E 415), condimente , extract de condimente, sare, antioxidant (E300),colorant(E120 ), conservant (E250).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1192 kJ/288 kCal
Grăsimi28 g
inclusiv acizi grași saturați11 g
Glucide1.5 g
din care zaharuri0.9 g
Proteine12 g
Sare1.9 g
Fibre g