Mixer

Mixer Pulpa banana 100% concentrat piure fructe

1 l
99,99 lei 99,99 lei/l

Livrare în 2 ore

Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Pentru obtinerea acestui produs bananele au fost recoltate din Ecuador si preparate imediat pentru a obtine cea mai buna concentratie de pulpa din fructe, fiind alese doar bananele ajunse la maturitate cu un gust echilibrat. Acest produs are o aroma intensa de fruct proaspat cu o compozitie bine structurata si o densitate ridicata. In compozitia cocktailurilor vi se va parea ca aveti parte de fructe proaspete abia decojite.

Despre producator

Mixer este un producator tanar din Italia, cu o istorie de doar 30 de ani, care a aparut odata cu tendintele de consum noi in piata de Horeca, mai exact cocktailuri. Piureul concentrat de fructe Mixer a devenit cea mai buna alternativa a fructelor fiind obtinut din fructele coapte culese la momentul perfect al maturizarii. Concentratia de fructe 100% si componenta aromata permit gamei Mixer sa rezolve problema aromei slabe si insipide a fructelor proaspete din extrasezon. Piureurile concentrate de fructe Mixer reflecta cel mai bine gustul fructelor proaspete pentru prepararea cocktail-urilor, sucurilor din fructe, frappe-urilor, smoothie-urilor, deserturilor si a granitei. In gama actuala Mixer gasim: piure concentrat de fructe 100%, sirop profesional&premix cu gamele mixology line si gourmet line, precum si diverse variante de toppiguri.

Conditii de depozitare

5-25 grade celsius

Adresa producatorului

Via della Meccanica 7
40050 Bologna, Emilia-Romagna, Italy

suc de banane si piure concentrat (56,2%), zahar, suc de mar concentrat
acidifiant: acid citric , arome, agenti de ingrosare: pectina , antioxidant: acid ascorbic,conservant: sorbat de potasiu

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1135 kJ/267 kCal
Grăsimi0.2 g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide65.9 g
din care zaharuri60 g
Proteine0.4 g
Sare0.04 g
Fibre g