Alfredo Seafood

Alfredo Seafood Somon Sashimi Norvegia

300 g

MEDIA DE 7 ZILE DE PROSPEȚIME

53,99 lei 179,97 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Norvegia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Somon sashimi  (Salmo Salar).Intotdeauna o alegere buna nu doar pentru gust si aroma, dar si pentru sanatate prin continutul de acizi grasi Omega 3, complexul de vitamine B, vitamina D si proteine. Introduceti peste si fructe de mare în dieta uzuala. Sunt alimente sănătoase și delicioase iar modalitățile de preparare sunt numeroase, usoare si rapide.

Despre producator

Alfredo Seafood este un brand 100% românesc a cărui poveste începe în 2001 odată cu primul camion de macrou adus în ţară. Alfredo Seafood crede în stabilitate, în relațiile de lungă durată între parteneri, în profesionalism, reușind să răspundă cerințelor clienților în orice sezon cu produse de cea mai bună calitate livrate la termenul stabilit. Alfredo Seafood crede în grija cu care trebuie tratată mâncarea sănătoasă de la producători până pe masa consumatorului.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 0-4 grade.

Adresa producatorului

Intrarea Binelui 1A București, sector 4

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 7 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.