Casa Modena Prosciutto Cotto

110 g

MEDIA DE 9 ZILE DE PROSPEȚIME

10,79 lei 98,09 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Această șuncă gătită italiană gustoasă, tradițională din Emilia Romagna, este tăiată fin pentru a-și scoate în evidență toate aromele.Realizat cu grijă, folosind bucăți premium de carne de porc, acest prosciutto cotto este asezonat cu un amestec de condimente aromate pentru a-și spori profilul savuros. Șunca este gătită cu experiență la perfecțiune, rezultând o textură umedă și fragedă. Fie că este savurat singur, în sandvișuri sau ca parte a diferitelor creații culinare, Casa Modena Prosciutto Cotto promite un gust delicios și autentic al bucătăriei italiene

 

Despre producator

Casa Modena și Parmareggio reprezintă împreună una dintre cele mai mari companii din sectorul alimentar din Italia. O poveste de sinergii: Grupul nostru provine din unirea experiențelor, gusturilor și tradițiilor aparținând diferitelor mărci împrăștiate pe întreg teritoriul național.

Suntem o companie cu ochi spre viitor, dar care păstrează legături puternice cu zona noastră. Natura este casa noastră și a o proteja este datoria noastră. Având în vedere acest lucru, ne străduim în mod constant să facem fabricile și fazele noastre de producție durabile și cu un impact redus asupra mediului, respectând totodată

regiunea şi comunitatea.

Produsele Casa Modena și Parmareggio sunt sigure și controlate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Credem că nu există nimic mai important decât garantarea clienților cea mai înaltă calitate și gustul unic care a făcut din Emilia Romagna simbolul alimentației bune și sănătoase în întreaga lume:

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

Strada Gherbella 320, 41126 Modena, Italy

Community Verified icon

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 9 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Pulpa de porc, sare,arome, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservanti: nitrit de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică433 kJ/102 kCal
Grăsimi2 g
inclusiv acizi grași saturați0.8 g
Glucide1.1 g
din care zaharuri1.1 g
Proteine20 g
Sare1.9 g
Fibre g