PERIS
PERIS Carne tocata de porc 30% grasime
0,9 kgMEDIA DE 4 ZILE DE PROSPEȚIME
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Carne tocata Peris din porc 100% romanesc.
Mod de intrebuintare
A nu se consuma in stare cruda. A se trata termic inainte de consum.
Despre producator
Se spune ca porcul Peris se cunoaste dupa gust. Gustul inconfundabil de porc proaspat, fraged si suculent. Gustul care merge perfect si in cratita, si pe gratar, si intr-un wok chiar. Gustul de porc adevarat. Care aduna in el munca, traditie, pricepere si, mai ales, pasiune pentru carnea de porc.
100% romanesc.
Ca sa fie carnea cum trebuie, un porc trebuie crescut cum trebuie. Cu pricepere si respect, nu pe graba si la banda.
Asa este crescut porcul la Peris, de peste 50 de ani, in fermele romanesti din zona: mananca sanatos, creste in voia lui, iar cand este taiat, este taiat ca sa fie bun la gust, nu doar sa-ti ia ochii. De la cap la coada, porcul de Peris este 100% romanesc. Și se mandreste cu asta.
Respect pentru prospetime.
De la ferme la Abatorul Peris si de la Abatorul Peris la rafturile magazinelor, distantele sunt scurte. De exemplu, un porc care a fost taiat ieri, este in dimineata zilei urmatoare pe rafturile magazinelor din Bucuresti. Pentru ca vine de la doar 40 de kilometri. Mai proaspat de atat l-ai avea doar daca ar fi porcul tau din curte.
Conditii de pastrare
A se pastra intre 0 si 4 grade Celsius, 24 ore.
Adresa producatorului
Abatorul Peris
Cubic Center,
Bulevardul Pipera 1, Voluntari
Valabilitate
carne de porc