Private Selection

Liliac Private Selection Sparkling White Vin spumant alb brut Feteasca Alba

0,75 l
18+
119,99 lei 159,99 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un spumant indraznet cu o culoare galben-pai, obtinut prin metoda traditionala din soiurile Feteasca Alba si Chardonnay. In nas ne intampina arome florale, miere si tarta proaspata de lamaie, iar gustul intens de citrice este perfect completat de prospetimea notelor de mar. Post gustul ramane elegant, echilibrat, cu tente de citrice verzi.

Temperatura de consum

+8°C...+12°C
 

Despre producator

Crama Liliac revitalizeaza regiunea viticola Lechinta si duce mai departe traditia vinului transilvanean, mostenita de la colonistii sasi, care inca din secolul al XIV-lea au cultivat via la poalele muntilor Carpati.

In fiecare sticla de vin Liliac regasesti angajamentul, atentia, comuniunea cu spiritualitatea, cu pamantul si clima transilvaneana, decantate prin experienta austriaca si tehnica inovativa de vinificatie.

Folosind tehnici moderne, oenologii scot la iveala esenta strugurilor autohtoni, copti sub soarele bland al Transilvaniei si culesi manual din via care se intinde pe 52 de hectare.

Crama realizeaza procesul de vinificatie in conditii optime pentru productia unor sortimente albe, rose si rosii de cea mai buna calitate, care captiveaza cu buchetele lor proaspete, elegante si parfumate.

Greu, adanc si cu o capacitate foarte mare de retentie a apei. Asa este solul podgoriilor Batos, aflate la altitudine joasa. Teritoriul este marcat de diferentele mari de temperatura dintre noapte si zi. Recolta are potentialul unor vinuri complexe.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Strada Principala nr 41, sat Batos
Jud. Mures, Romania

 

Feteasca Alba

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.