Compagnia Dell'Arabica

Compagnia Dell'Arabica Cafea macinata Kenya AA Washed

250 g
Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Joi.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Calitatea cafelei este garantata de Campagnia dell’Arabica care selectioneaza pentru linia proprie o cafea de cea mai inalta calitate, 100% Arabica, care se diferentiaza prin gustul, aroma si aciditatea plantelor de cafea crescute in Kenya. Un aspect deosebit al plantatiile din Kenya este ca acestea beneficiaza de solurile fertile ale teraselor muntoase la 2000 de metri altitudine, dar i de umbra bananierilor. Aici boabele de cafea primesc calificativul AA datorita dimensiunii impresionante. De aici rezulta o cafea de cea mai buna calitate, cu arome specifice fructate, cu o aciditate pronuntata si gust puternic. Datorita gustului intens, puternic si aromat, aceasta este pefecta pentru a complimenta sfarsitul unei mese.

Despre producator

Caffè Corsini a fost fondata in 1950 in provincia Arezzo din Italia de catre Corsino Corsini, care dintr-un mic atelier de procesator de cafea a reusit sa dezvolte una dintre cele mai mari prajitorii de cafea, care isi comercializeaza astazi produsele in peste 60 de tari. Caffè Corsini produce peste 4500 de tone de cafea prajita in fiecare an, selectionand individual soiuri care aduc indragostitilor de aceasta bautura aroma si cultura unor colturi de lume indepartate ca: Brazilia, Columbia, Jamaica, El Salvador Keny si India. Cafeaua Corsini se adreseaza atat consumului individual cat si unitatilor din industria HORECA. Pentru Caffè Corsini respectul fata de mediu si sprijinirea economiilor locale sunt doua aspecte importante ale business-ului pe care il desfasoara. Astfel, compania a inlocuit recent acoperisul sediului sau cu panouri voltaice pentru a reduce consumul de energie, recicleaza hartia si plasticul provenite de la ambalaje si dezvolta parteneriate de lucru cu afaceri locale din tarile de provenienta a cafelei comercializate. Corsini acorda o atentie speciala monitorizarii fiecarei etape de productie de la selectia boabelor de cafea pana la prajire, rasnire si ambalare pentru a se asigura ca produsele sale sunt conforme cu parametrii standardului calitatii inalte.

Conditii de depozitare si pastrare

A se pastra la loc uscat, la temperatura intre 5-25 grade celsius.

Adresa producatorului

Via del Sembolino 62-64 Badia al Pino (Ar) - Italia