Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- 4 Dovlecei
- 1 Caserolă de carne tocată
- 100g de Orez
- 1 ceapă mare, tocată
- Ulei pentru prăjit
- Bulion după gust
- Roșii
- Sare după gust
- Piper după gust
- Cimbru
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Instrucțiuni
- 1Spălăm, curățăm de coajă și înjumătățim dovleceii.
- 2Într-o oală, punem ceapa la călit.
- 3În același timp, punem la fiert orezul timp de 15-20 de minute. Ne dorim să fie încă tare, dar un pic fiert.
- 4Când ceapa a devenit transparentă, adăugăm bulionul și amestecăm.
- 5După care adăugăm și orezul și amestecăm 5 minute pentru a fi siguri că totul devine o compoziție.
- 6Adăugăm carnea, sarea, piperul și cimbrul și lăsăm pe foc până ce carnea e gătită.
- 7Adăugăm și miezul dovleceilor și lăsăm la foc mic.
- 8În final, luăm compoziția și umplem dovleceii.
Sfat
- 1Ca sos, putem folosi iaurt sau smântână.

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!