Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- 150g de fasole albă
- 150g de fasole roșie
- 20g de boia dulce
- 1,2 l supă bază de pui
- 1 linguriță de pastă de tomate
- 2 foi de dafin
- Sare după gust
- Piper după gust
- 100g ceapă galbenă
- 40g de făină
- 1 cățel de usturoi
- 1 lingură de untură
- 2 linguri de pătrunjel tăiat grosier
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Preparare
- 1Tăiem ceapa în bucăți mari. Tăiem partea solidă din centrul roșiilor și tăiem pulpa în bucăți mai mari.
- 2Tăiem castravetele pe lungime, răzuim semințele cu o lingură și le aruncăm. Tăiem castravetele în bucăți mai mici și le punem într-un bol. Scoatem sâmburii din ardei, tăiem pulpa în bucăți mai mici și le adăugăm în bol.
- 3Tăiem crusta din pâinea prăjită și zdrobim pesmetul peste legumele din bol. Stropim cu oțet. Adăugăm ingredientele rămase, amestecăm totul și lăsăm amestecul la frigider pentru o oră.
Recomandare
- 1Fasolea se fierbe separat; dat fiind că timpul de fierbere este foarte lung, putem folosi și fasole fiartă din conservă. Avem apoi nevoie de 250 g de fasole albă și 250 g de fasole roșie. Se poate adăuga 150 g de bacon tăiat cubulețe. În loc de ardei iute, putem adăuga ardei iute proaspăt sau uscat, care se adaugă apoi în fasole.
![Sezamo](https://cdn.sezamo.ro/images/meals/author/logochef-1726046169201.png)