• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
4 Portii

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • 150g de fasole albă
  • 150g de fasole roșie
  • 20g de boia dulce
  • 1,2 l supă bază de pui
  • 1 linguriță de pastă de tomate
  • 2 foi de dafin
  • Sare după gust
  • Piper după gust
  • 100g ceapă galbenă
  • 40g de făină
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 lingură de untură
  • 2 linguri de pătrunjel tăiat grosier

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1Tăiem ceapa în bucăți mari. Tăiem partea solidă din centrul roșiilor și tăiem pulpa în bucăți mai mari.
  • 2Tăiem castravetele pe lungime, răzuim semințele cu o lingură și le aruncăm. Tăiem castravetele în bucăți mai mici și le punem într-un bol. Scoatem sâmburii din ardei, tăiem pulpa în bucăți mai mici și le adăugăm în bol.
  • 3Tăiem crusta din pâinea prăjită și zdrobim pesmetul peste legumele din bol. Stropim cu oțet. Adăugăm ingredientele rămase, amestecăm totul și lăsăm amestecul la frigider pentru o oră.

Recomandare

  • 1Fasolea se fierbe separat; dat fiind că timpul de fierbere este foarte lung, putem folosi și fasole fiartă din conservă. Avem apoi nevoie de 250 g de fasole albă și 250 g de fasole roșie. Se poate adăuga 150 g de bacon tăiat cubulețe. În loc de ardei iute, putem adăuga ardei iute proaspăt sau uscat, care se adaugă apoi în fasole.

Ingrediente