Cumpără ingredientele necesare sub rețetă
Ingrediente
- Somon
- Risotto
- Vin alb sec
- Sparanghel
- 1 Ceapă mică
- 1 Cățel de usutroi
- Salată verde
- 1 Lime
- Parmezan
- Unt
- Mărar
- Ulei de măsline
- Mazăre
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Instrucțiuni
- 1Tăiați fileurile de somon în 4 bucăți egale și înmuiați-le într-un amestec de 2 litri de apă și 120 g de sare timp de 1,5 ore.
- 2Se călește ceapa tocată și usturoiul zdrobit în puțin ulei, apoi se adaugă orezul risotto, se prăjește, apoi se toarnă vinul alb peste el.
- 3Între timp, încălziți bulionul și adăugați-l în risotto în timp ce fierbe, după gust.
- 4Între timp, scoateți somonul din saramură și prăjiți-l cu grijă într-un amestec de ulei de măsline și unt, având grijă să rămână suculent în interior.
- 5Când risottoul este aproape complet moale, se ia de pe foc și se adaugă unt rece, parmezan ras și puțină coajă de lămâie rasă, sare și piper și câteva picături de suc de lămâie.
- 6Se călește sparanghelul în puțin unt timp de 2-3 minute, se adaugă sare și se taie bucățele mari.
- 7Când risotto-ul este gata, adăugați piureul de mazăre și serviți cu somon, lăstarii de mazăre, mărar proaspăt și sparanghel.
