• Livrare gratuita toata luna iunie la comenzile de peste 200 de lei!

    Livrarea standard pentru intervalele de 1h este gratuită la comenzile de peste 200 lei.
Cele mai bune lactate din oraș

Suntem convinși că cele mai bune produse lactate provin din laptele animalelor care trăiesc în cele mai bune condiții la micii fermieri locali; de aceea, am luat decizia de a-ți prezenta cele mai alese produse din România. Numai la Sezamo vei găsi mărci locale de prestigiu, precum Origini, cu produse care provin de la Ferma lui Țane, unde vacile, caprele și oile cresc în aer liber, sau Zimbria, care oferă o telemea tradițională obținută din trei tipuri de lapte.

 

În același timp, înțelegem că nu vrei ca prețurile să îți afecteze bugetul, așa că am creat pentru tine Miil, propriul nostru brand de produse lactate, unde vei găsi o gamă de produse de foarte bună calitate la prețuri avantajoase. Înțelegem că nu toată lumea poate consuma produse lactate așa cum sunt ele în mod normal, astfel că nu am uitat de cei cu intoleranță la lactoză sau cu diete speciale. În portofoliul nostru vei găsi, de asemenea, și o gamă variată de produse lactate ECO.

Sortimentul nostru de produse lactate internaționale este foarte variat. Te invităm să descoperi și specialitățile din Franța, Italia, Spania, Olanda, Irlanda, Elveția, Germania și Grecia.

 

Și pentru că ne dorim tot ce e mai bun pentru tine, vom livra totul refrigerat până la ușa ta. Iar dacă ceva nu este 100% pe placul tău, îți vom rambursa banii fără să punem întrebări.

Țara noastră oferă condiții excelente pentru creșterea animalelor și producerea de lactate pline de gust și nutrienți. Deci, de ce să nu profităm de asta? Nu mai trebuie să călătorești prin piețele și târgurile de mici producători din tot orașul, am făcut noi deja acest lucru, am căutat și am selectat cei mai buni fermieri și producători locali, cum ar fi Origini, Zimbria sau Huzur, și îi găsești pe toți într-un singur loc.

Produse lactate de la poalele Carpaților

 

Fie că este vorba de telemea făcută din lapte integral sau de iaurturile naturale de la Ferma lui Țane, unde vacile, caprele și oile cresc în aer liber, produsele lactate de la Origini sunt mereu o alegere sigură și gustoasă.