Caii de la Letea Volumul 1

Caii de la Letea Volumul 1 Rose Vin roze sec Merlot & Syrah & Pinot Noir

0,75 l
18+
37,79 lei 50,39 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un membru al „echipei” de Rose-uri de Aur de la Viticola Sarica Niculitel, ale carui performante au inceput in 2017 cu medalia de argint obtinuta la Concours Mondial de Bruxelles si continuand in 2019 cu alta medalie de Aur la IWCB (International Wine Contest Bucharest) si distinctia oferita de Vinofed (Federatia Marilor Concursuri Internationale de Vin) pentru cel mai apreciat Rose din concurs.
Aroma fructata de capsune si zmeura, cu note florale. 12,5%, sec, 2021.

Recomandari de servire

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

Crama Via Viticola se afla in cea mai veche podgorie a Dobrogei, langa dealurile Saricii si ale Niculitelului.

Chiar daca, in esenta, modul de selectie al strugurilor, introducerea lor in crama si metodele traditionale au fost pastrate, noile tehnologii de vinificatie sunt manuite cu maiestrie de oenolgi pentru a accentua amprenta specifica zonei Sarica Niculitel.

Viziunea actualilor proprietari este sa redea acestei bijuterii a viticulturii romanesti stralucirea si recunoasterea pe care o merita. Pornind cu un blazon de prestigiu, prin strategii dinamice si printr-o chibzuita retehnologizare, acest terroir singular isi recapata pe zi ce trece locul in topul producatorilor romani de vinuri de inalta calitate.

Echilibrul perfect intre traditie si modernitate consacra Viticola Sarica Niculitel ca jucator de referinta al pietei romanesti si marca recunoscuta international.

Viticola Sarica Niculitel inseamna, asadar, o gama unica de vinuri, cu personalitati aparte si cu o complexitate remarcabila, amintind mereu de aroma verilor dobrogene de la marginea Deltei.

Astazi, Viticola - Sarica Niculitel detine o podgorie proprie generoasa de 400 hectare si achzitioneaza in plus struguri de la o serie de producatori locali.

In noua si eleganta lor prezentare, vinurile Viticola Sarica Niculitel alcatuiesc arpegiul perfect, fie ca sunt degustate intr-un apus parfumat, la marginea apei, insotind clinchetul de pahare si zambetele complice ale unei conversatii intre prieteni sau facand pereche la fel de fermecatoare cu retete culinare traditionale ori cosmopolite.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Dobrogea, Tulcea, Niculitel

Merlot & Syrah & Pinot Noir

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.