Captain Morgan

Captain Morgan Rom alb

0,7 l
18+
72,99 lei 104,27 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Regatul Unit,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Rom realizat dintr-o selectie din cele mai bune tipuri de rom din Caraibe, Captain Morgan White Rum are un gust racoritor si revigorant: perfect pentru a crea cocktail-uri pe baza de rom.
 
Inspirat de calatoriile prin apele stralucitoare si imaculate ale Caraibelor, Captain Morgan White Rum curge la fel de lin ca un vas care pluteste peste valuri. Realizat dintr-o selectie din cele mai bune tipuri de rom din Caraibe si distilat de cinci ori, se distinge printr-un gust delicat, corp mediu si o usoara dulceata. Captain Morgan White Rum este extrem de versatil, fiind ideal pentru nenumarate cocktailuri savuroase, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. 
 Captain Morgan White Rum poate fi folosit pentru a pregati delicioase Mojitos: amesteca menta, lime, sirop de zahar si gheata intr-un pahar, apoi adauga peste ele Captain Morgan White Rum si apa minerala pentru a obtine un cocktail clasic pe baza de rom.
 aptain Morgan White Rum se potriveste foarte bine si cu cola sau in limonade, recomandandu-se sa fie servit intr-un pahar inalt cu gheata si o felie de lime. 
Capitanul Morgan a existat cu adevarat si a trait in Jamaica secolului al XVII-lea. La inceput a fost pirat. Apoi, a devenit capitan si chiar guvernator al Jamaicai: Morgan a avut o viata colorata, plina de aventuri distractive alaturi de echipajul sau. In Jamaica, interesele sale s-au indreptat catre plantatia sa din trestie de zahar si perfectiunea unui rom demn de a-i purta numele.

Recomandare de servire

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

In timp ce localnicii insulelor din Caraibe, cum ar fi Jamaica, stoarceau sucurile dulci din trestie de zahar pentru a crea melasa, fermentau si distilau pentru a crea rom negru, cei din Cuba si Puerto Rico isi pastrau lichidul limpede printr-o perioada foarte scurta de imbatranire dupa distilare. Rezultatul a fost un rom alb racoritor, cu un gust subtil si dulce.

Puteti obtine adevaratul gust al Capitanului din selectia sa de bauturi cu rom, inclusiv Captain Morgan Dark Rum, Captain Morgan White Rum, Captain Morgan Original Spiced Gold si multe altele, in cocktail sau cu gheata.

Conditii de depozitare

Ferit de lumina soarelui, temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Jamaica

0