Koska

Koska Rahat turcesc clasic mixt cu arome fructe

250 g
9,99 lei 39,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Turcia,
Știai că?
Clienții iubesc Sezamo!

Peste 2.400 de evaluări Google, cu o medie de 4,9 stele, o dovedesc. Cumpără de la noi și află de ce.

In calitate de producatori KOSKA, una dintre misiunile acestora este sa adauge produse noi la produsele existente de inalta calitate si sa imbunatateasca liniile existente pentru a furniza parametri de calitate si aroma mai buni.

In acest scop, inginerii acestora alimentari si echipa tehnica efectueaza studii de cercetare si dezvoltare de produse in Koska Halva Merter. Periodic, cunostintele si experientele sunt preluate si de la echipele tehnice internationale.
Pe langa halva, tahini, melasa, dulceata, deliciul turcesc si deserturile traditionale turcesti, ca urmare a eforturilor intense ale inginerilor alimentari, au reusit sa produca halva usoara, deliciul turcesc, martipan si dulceturi folosind indulcitori naturali. Cu permisiunea Ministerului Agriculturii si Afacerilor Rurale, a inceput productia acestor produse „usoare”, impreuna cu adecvarea pentru consumul diabeticilor, permitand KOSKA sa faca o premiera in industria alimentara turceasca si mondiala. A se pastra la loc racoros.

zahar, amidon de porumb, apa, arome naturale (trandafir, lamaie, portocala, menta), regulator de aciditate (acid citric, coloranti (antocianina, curcumina, extract de paprika, clorofila)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1587 kJ/373 kCal
Grăsimi0.1 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide92.9 g
din care zaharuri85.8 g
Proteine0.1 g
Sare0 g
Fibre0.3 g