Artesana

Artesana Iaurt de baut din lapte de vaca

350 ml
8,29 lei 23,69 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Artizanii laptelui prepara iaurtul asa cum trebuie sa fie: din lapte integral si neomogenizat. Din lapte 100% romanesc, neomogenizat, pasteurizat la temperatura joasa. Din lapte integral cu procent variabil de grasime, ideal pentru diversificarea alimentatiei la copii. Fara lapte praf si proteine adaugate. Despre producator:

Produsele Artesana sunt un elogiu adus laptelui, bunatatii si calitatilor lui. Alina si Daniel Donici, fondatorii companiei au tinut de la bun inceput ca laptele pentru fabrica sa provina doar din ferme mici sau medii unde animalele se hranesc si pe pasuni. Mare parte din ferme sunt din apropierea orasului Tecuci, unde e fabrica. Iar cei mai multi dintre furnizorii de astazi sunt cei cu care familia Donici a plecat la drum de la bun inceput, in 2012.
In fabrica, procesarea laptelui este minima. Lactatele sunt obtinute din lapte integral, neomogenizat. Branzeturile sunt obtinute doar cu fermenti naturali. Loturile de lapte nu sunt amestecate niciodata, au grasimi diferite. De aceea, lactatele pot avea gusturi diferite in functie de anotimpul ori chiar de luna in care au fost mulse vacile si caprele. Laptele ori produsele facute din el vor avea o alta dulceata si alte arome in functie de ce au pascut animalele. Pastreaza prospetimea ierbii verzi primavara, savoarea florilor de camp ale verii, iar iarna aroma imbietoare a fanului. Natura imbunatateste gustul laptelui, nu omul. Omul are datoria de a-l pastra si de a-l oferi asa cum este. De aceea, produsele Artesana sunt facute din ingrediente curate, dupa retete traditionale, simple, fara aditivi si cu procesarea minima a laptelui.

Pasteurizarea este facuta la temperatura joasa.

Ce inseamna asta?

Pasteurizarea este procesul prin care, cu ajutorul caldurii, sunt ucisi agentii patogeni, microorganismele sunt distruse ori inactivate, iar laptele poate fi consumat in deplina siguranta. Insa pasteurizarea la temperatura joasa pastreaza intacte proprietatile naturale ale laptelui. Vitaminele D si B 12, proteinele si acizii grasi. Toate vor fi in produsele Artesana din ambalajele de sticla. Ambalaje care nu le schimba gustul, ci il pastreaza proaspat, intact.

Conditii de pastrare:

Spatii frigorifice la temperatura de 2-6 °C.

Adresa producatorului:

Str. Prundului nr. 27C, Tecuci, judetul Galati.

Lapte integral de vaca, neomogenizat, pasteurizat la temperatura joasa, fermenti lactici. Produs nestandardizat - procentul de grasime poate varia in functie de grasimea fiecarui lot de lapte in parte, min.3,5%.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică267.5 kJ/64 kCal
Grăsimi3.6 g
inclusiv acizi grași saturați2.1 g
Glucide4.6 g
din care zaharuri4.5 g
Proteine3.3 g
Sare0.17 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.