Coca-Cola

Coca-Cola Zero Zahar Bautura racoritoare carbogazoasa doza 6 pack

1,98 l
Max. 24 buc.
19,79 lei 9,99 lei/l

Livrare în 2 ore

300+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Coca-Cola Zero Zahar este bautura perfecta pentru oamenii care isi doresc aceeasi senzatie Coca-Cola cu beneficiul zero zahar si zero calorii.

Despre producator

The Coca-Cola Company este cea mai mare companie producatoare de bauturi racoritoare din lume, cel mai mare producator, distribuitor si comercializant de bauturi ne-alcolice si siropuri din lume, si una dintre cele mai mari corporatii din SUA. Compania este cunoscuta in special datorita produsului ei cel mai renumit Coca-Cola, inventat de John Stith Pemberton in 1886.

Coca-Cola este o bautura racoritoare, carbogazoasa, produsa de The Coca-Cola Company, cu sediul in Atlanta, Georgia. Este vanduta in magazine, restaurante si aparate in peste 200 de tari. Pe continentul american este denumita simplu, Coke (o marca a The Coca-Cola Company in Statele Unite ale Americii din 27 martie, 1944) sau (in Europa si America) cola sau popular Coca-Cola a fost inventata la sfarsitul secolului al XIX-lea (1886) de John Pemberton, un farmacist din Atlanta. Initial a fost brevetata ca medicament. Mai tarziu, licenta a fost cumparata de omul de afaceri, Asa Griggs Candler. Tacticile de marketing folosite de acesta au condus produsul spre dominarea pietei bauturilor racoritoare in secolul al XX-lea.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si de razele soarelui.

Apã, dioxid de carbon, colorant caramel E150d, indulcitori: ciclamati, acesulfam-K, aspartam*, acidifiant acid fosforic, arome naturale, inclusiv cafeina, corectori de aciditate citrati de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică0.9 kJ/ kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine g
Sare0.02 g
Fibre g