Agrimperiale

Agrimperiale ECO Anghinare feliate, la gratar

240 g
ECO
49,99 lei 208,29 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Inspirate de retetele traditionale italiene, anghinarele BIO feliate, la gratar iti dezvaluie savoarea unui produs 100% natural si fara aditivi alimentari
Acest produs contine doar ingrediente organice si naturale, toate fiind de origine italiana

Crescute si cultivate pe campurile certificate ecologic ale renumitei regiuni Puglia, aceste anghinare sunt pregatite si ambalate la doar cateva ore dupa recoltare, ceea ce le face deosebit de delicioase.
Inima anghinarelor are o textura impecabila, iar frunzele sunt foarte gustoase, cu o textura fina si moale.

Gustul special se datoareaza procesului de pregatire a anghinarelor intr-un cuptor special, timp de 30 de minute, dupa ce au fost marinate intr-un suc organic de lamaie si portocala. Totodata, acest mod de preparare asigura pastrarea calitatilor nutritive ale anghinarelor.

Este bine cunoscut faptul ca anghinarele au un continut scazut de calorii si pot fi folosite cu succes in retetele vegane si vegetariene. 
Sunt gustoase, bogate in fibre si minerale si reprezinta un adevarat izvor de sanatate, ajutand la eliminarea surplusului de colesterol si reducerea glicemiei. De asemenea, ajuta la eliminarea toxinelor si la buna functionare a ficatului si a bilei. 
Nu contin alergeni, lactoza sau gluten.

Acest produs autentic este ambalat intr-o cutie cu design elegant si in care anghinarele sunt pastrate in cele mai bune conditii, gata pentru a fi savurate imediat ca aperitiv, garnitura sau ca si ingredient pentru diferite retete gustoase.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in maxim 3/4 zile.

Despre producator

"Odata a existat Agrimperiale, un imperiu antic in care gustul, traditia, oamenii si aromele produselor tipice din regiunea Puglia au fost protejate. In centrul acestui imperiu se afla un castel alb inconjurat de culturi nesfarsite de maslini, anghinare si multe alte legume minunate." Aceasta descriere pare a fi dintr-un basm, insa trasaturile produselor Agrimperiale sunt de basm.

Agrimperiale este o marca de produse ce transmite dragostea pentru faimoasa regiunea Puglia din Italia, de aromele si traditiile locale, o companie care nu doreste sa se aplece asupra tendintelor actuale, poate uneori axate mult prea mult pe cantitate in loc de calitate.

Produsele transmit adevaratul gust si arome ale pamantului care le-a dat nastere, fara conservanti artificiali, coloranti si tot felul de elemente chimice menite sa dizolve si sa piarda gusturile naturale ale produselor.

Agrimperiale este o companie care crede in valoarea oamenilor, in calitate si in asigurarea unui lant scurt de aprovizionare. Aceste aspecte sunt garantate prin contractele cu fermierii locali dar si specificatiile stricte de productie. 

Agrimperiale lupta impotriva produselor modificate genetic si investeste astfel in cercetarea si dezvoltarea produselor sanatoase, care pot sa ne imbunatateasca calitatea vietii si totodata sa mentina autenticitatea gustului. Este o companie care se considera o familie numeroasa, in care angajatii sunt resurse care trebuie apreciate si nu fructe care trebuie stoarse, o companie care te cunoaste, care stie ce cauti pur si simplu pentru ca este formata din oameni ca si tine, care au aceleasi indoieli si aceeasi atentie in alegerea produselor pe care le consumam zi de zi.

Agrimperiale este o marca care spune ca uneori trebuie sa privim spre trecut si spre valorile parintilor si bunicilor nostri.

Adresa producator

Agrimperiale S.p.A.
S.P. n.6 per Barletta, KM 48+925 snc
Trinitapoli (BT) 76015
Italia

Anghinare din Puglia* 62%, ulei de floarea soarelui*, ulei de masline extravirgin* 7%, suc de lamaie*, otet din vin alb*, suc de portocale*, sare. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică510.84 kJ/123.45 kCal
Grăsimi9.35 g
inclusiv acizi grași saturați1.45 g
Glucide4.94 g
din care zaharuri1.02 g
Proteine2.75 g
Sare1.98 g
Fibre4.27 g