Pain Plaisir

Pain Plaisir Anemona

75 g
13,49 lei 179,87 lei/kg
Nu este disponibil Astăzi

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aluat memorabil de croissant cu zahar si pudra de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscatori), ne dau o lectie de simplitate si armonie. Secretul este tehnica perfectionata in timp de a impaturi aluatul cu zahar infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios si dificil de lucrat, dar ne simtim rasplatiti atunci cand vedem finalul.

Despre producator

Pain Plaisir este o brutarie de inspiratie pariziana, nascuta din placerea gustului bun si delicios. Dupa ani de scoala si munca la Paris, brutaria face paine si patiserie artizanala la Bucuresti, chiar in inima orasului. Suntem o brutarie care creeaza bunatati autentice, frumoase prin imperfectiunea lor, modelate si coapte de mana noastra si gustoase pana la ultima imbucatura. Pain Plaisir este copt din inima, intr-un oras pe care il iubim si in care ne simtim acasa.

Conditii de depozitare

A se pastra ferit de lumina soarelui.

Adresa producatorului

Bulevardul Ion Mihalache,
Nr 42-52, Sector 1, Bucuresti

33% faina de grau T45, 23% unt cu 82% grasime (lapte), 22% zahar, 17.5% apa, 2% maia( din faina de grau, apa), 1.1% sare iodata, 0.7% pasta de vanilie[sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, sirop de fructoza, extract de pastai de vanilie pudra, aroma naturala de vanilie bourbon, concentrate( dovleac, morcov), acidifiant: acid citric] , 0.7% drojdie de panificatie.
Alergeni: cereale care contin gluten (grau), lapte si produse lactate. Poate contine urme de: oua, fructe cu coaja lemnoasa.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1848 kJ/442 kCal
Grăsimi22.7 g
inclusiv acizi grași saturați14.7 g
Glucide53.6 g
din care zaharuri26.8 g
Proteine5.2 g
Sare1.3 g
Fibre1 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Lapte
Poate conține urme de:
Oua
Fructe cu coaja
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.