Aqua Carpatica

Aqua Carpatica Apa minerala plata sticla

330 ml
3,79 lei 11,48 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aqua Carpatica minerala naturala plata este o apa oligominerala (cu continut redus de minerale) recomandata alimentatiei zilnice a copiilor. In plus, datorita continutului scazut de sodiu, Aqua Carpatica este o apa ideala pentru un regim alimentar dietetic si recomandata in cadrul activitatilor sportive ce necesita depunerea unui efort sustinut, deoarece contribuie intr-o mare masura la mentinerea echilibrului si a sanatatii fizice si psihice a sportivilor.

Despre producator

Construita de Jean Valvis, creatorul marcilor Dorna si LaDorna, SC Carpathian Springs a fost fondata in anul 2000, pe baza experientei echipei ce a stat in spatele succesului apei minerale Dorna.

Geneza apei minerale naturale Aqua Carpatica incepe acum milioane de ani si este rezultatul functionarii in timp geologic a unor iscusite laboratoare subterane din adancurile muntilor vulcanici.

Tara Dornelor este un tinut arhaic, salbatic si magic, iar acolo este locul de unde izvoraste Aqua Carpatica. Taramul legendar al apelor minerale romanesti, dar si al rezervatiilor naturale, cu o structura geologica deosebita si o bariera de protectie naturala impotriva poluarii, ofera apei izvorate din aceste meleaguri proprietati extraodinare.

In ultimii ani, Aqua Carpatica si-a crescut exponential popularitatea si cota de piata, devenind in prezent unul dintre numele importante de pe piata apelor minerale atat la nivel national, cat si la nivel international.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc racoros, ferit de inghet si razele soarelui.

Adresa producatorului

Sat Coverca, comuna Panaci
Cod postal 727407, Judetul Suceava

0