FOOD & GLORY

FOOD & GLORY Paste cu ou, umplute cu ciuperci porcini (hribi) si trufe

250 g

MEDIA DE 21 ZILE DE PROSPEȚIME

20,79 lei 83,16 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Preț pentru Premium: 17,59 lei
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Paste proaspete cu ou preparate cu faina de grau moale si gris de grau dur, in forma „Mezzeluna” cu umplutura de ciuperci si trufe. A se pastra la o temperatura de +4°C. Dupa deschiderea ambalajului, a se consuma în 3 zile. A se consuma de preferinta înainte de / Lot: vezi partea inferioara a foliei de plastic. Adaugati pastele în apa clocotita. Fierbeti usor timp de 4 minute. Scurgeti pastele. Adaugati ulei de masline extravirgin sau sosul preferat (sugestii pe www.food&glory.com) si serviti imediat. Presarati Parmigiano Reggiano ras.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 21 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Paste (40%): faina de GRaU moale, OU 28,5%, gris de GRaU dur.
Umplutura (60%): branza Ricotta 30% (zer din LAPTE, smantana (LAPTE), sare, corector de aciditate: acid citric, acid lactic), ciuperci sotate 28% [ciuperci (Agaricus bisporus) 37%, Hribi (Boletus edulis et allies) 26%, ceapa, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de SOIA, ulei de rapita, ulei de porumb], patrunjel 3,2%, sare, Hribi uscati (Boletus edulis et allies) 0,2%, piper negru, usturoi), pesmet (faina de GRaU moale, sare, drojdie), uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de SOIA, ulei de rapita, ulei de porumb), branza tare rasa (LAPTE, sare, cheag microbian), sare, sos de trufe 0,4% (ulei de masline, aroma, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,1%), trufa de vara (Tuber aestivum) 0,1%. Produsul poate contine urme de SOIA si MUsTAR.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică147 kJ/273 kCal
Grăsimi12 g
inclusiv acizi grași saturați3.4 g
Glucide31 g
din care zaharuri1.4 g
Proteine9.7 g
Sare2.1 g
Fibre g