ECO Turmeric

70 g
ECO
Epuizat. Disponibil : Astăzi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Peru,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Turmericul este o radacina folosita pe scara foarte larga , mai ales in bucataria asiatica , si mai ales in India . O alta zona geografica in care turmericul este foarte folosit in gastronomie este Nordul Africii , mai ales in Maroc , Algria si Tunisia.

 

Utilizare:
Folosit decojit si feliat, tocat sau ras. Il poti folosi ras in sosuri, sabji, legume amestecate, legume murate si aperitive picante. De asemenea, serveste ca si conservant. Se adauga la feluri de mancare in principal pentru aroma sa, foarte asemanatoare cu sofranul si pentru culoarea caracteristica galben-portocalie.

Tips:
Incercati sa beti suc de turmeric. Puteti folosi suc proaspat de turmeric in smoothie-uri, supe, lapte sau alte feluri de mancare.Curatati cateva bucati de radacina proaspata de turmeric si sucul intr-un storcator de cateva ori la rand. Pastrati sucul la frigider pentru maximum trei zile.

Depozitare:
A se pastra la 8-12 ° C.