Bergenbier
Bergenbier Bere blonda sticla 6 pack
1,98 lLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Bergenbier este berea inspirata din natura, ce reuseste sa aduca mai aproape racoarea muntelui printr-un proces special de productie: maturata la rece, filtrata la rece si cu CO2 din fermentatie naturala. Astfel, Bergenbier este o bere complexa, cu un gust echilibrat.
Despre producator
Totul a inceput in 1994, la Blaj, odata cu preluarea de catre Interbrew a pachetului majoritar al actiunilor Bianca S.A. si a fabricii de bere de la Baia Mare. Un an mai tarziu, in 1995, apare berea Bergenbier.
Numele „Berea de la munte”, Bergenbier in limba germana, reprezinta o promisiune de calitate, prospetime si puritate a ingredientelor, pastrata si astazi.
Fabrica de la Ploiesti intra in administrarea companiei in 1999, iar de atunci a trecut prin numeroase procese de tehnologizare si eficientizare a impactului asupra mediului, fiind astazi una dintre cele mai moderne din Romania.
Interbrew fuzioneaza cu AmBev in anul 2004 si devine InBev, pentru ca patru ani mai tarziu, la nivel mondial, sa urmeze o noua fuziune din care sa rezulte compania Anheuser-Busch InBev.
2010 este anul in care, in Romania, compania ia numele principalului sau brand si devine Bergenbier S.A., parte din Grupul StarBev, unul dintre cei mai importanti producatori de bere din Europa Centrala si de Est, ca urmare a preluarii operatiunilor din Europa Centrala si de Est de la AB InBev de catre CVC Capital Partners.
Conditii de depozitare
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
apa, malt din orz, malai, hamei
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | kJ/42 kCal |
Grăsimi | 0.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.1 g |
Glucide | 3 g |
din care zaharuri | 0.4 g |
Proteine | 0.3 g |
Sare | 0.1 g |
Fibre | 0.5 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |