Sano

Sano K-300+ aerosol

0,63 l
Epuizat. Disponibil : Jo
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Israel,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sano K-300+Extermina insectele si previne aparitia lor!Contine o formula puternica pentru tratamentul preventiv si periodic impotriva insectelor.Distruge eficient toate insectele care se tarasc, in special gandacii.Nu este nevoie de personal calificat pentru dezinsectii.Pulverizati in dulapuri din bucatarie (dar nu direct pe alimente), sub chiuvete, in spatele si sub frigider, in si in jurul cosului de gunoi, in crapaturi si colturi, in jurul usilor si ferestrelor.Pulverizati direct pe insecte pentru a le distruge instant.Repetati tratamentul la fiecare 1-2 luni sau cand apar insecte.Gramaje disponibile: 400 ml si 630ml.
Pastrati in ambalajul original.Pastrati la adapost de caldura si razele soarelui. Pastrati in mediu racoros, uscat, bine ventilat. Nu lasati la indemana copiilor. Pastrati departe de produse alimentare, bauturi si hrana pentru animale. Inainte de fiecare utilizare, agitati bine recipientul. Se pulverizeaza in incaperi bine ventilate..Se pulverizeaza in crapaturi, in / imprejurul sertarelor / camarilor (evacuate in prealabil), sub / in spatele chiuvetei, frigiderului, aragazului, in / imprejurul cosului de gunoi si in spatiile unde se pot instala insectele. Dupa 24 de ore de la utilizarea produsului, incaperile trebuiesc curatate. A nu se pulveriza in aer, ci numai pe suprafata care urmeaza a fi tratata.

Substante active: Pyrethroide: Tetramethrin 0.4%, CAS No.7696-12-0/EC No.231-711-6, Deltamethrin
0.036%, CAS No.52918-63-5/EC No.258-256-6, Piperonyl Butoxide 0.5%, CAS No.51-03-6/EC No.200-076-7; 0,5% MGK-264 (Synergist), parfum (Citronellol, Hexyl Cinnamal). Solvent principal: Petrol distilat, Gaz: butan/propan