San Pellegrino

San Pellegrino Apa minerala naturala carbogazoasa pet

500 ml
6,39 lei 12,78 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Apa Minerala Naturala Carbogazoana San Pellegrino este esenta intima a gustului italian. Un produs superior recunoscut de experti. “… un sumar de stralucire. O recunosti dupa bulele de scurta durata si aromele minerale discrete. Are o compozitie demna de o opera de arta; o opera a gustului, descrisa de o senzatie placuta si intensa.” afirma ASI, Asociatia Internationala a Somelierilor. Sau asa cum orice consumator ar spune din prima, este… stralucitoare.

Istoric: Izvorul se afla la 70 de kilometri Nord-Est de Milano, la poalele Alpilor italieni. De acolo, dupa o calatorie de 30 de ani prin roca, o apa absolut pura vine la suprafata. Important de stiut e si faptul ca izvoarele S. Pellegrino sunt cunoscute inca din secolul 13, atunci cand oamenii veneau in pelerinaj pentru a-si restabili starea de bine. Iar in 1509, chiar Leonardo da Vinci a fost acolo sa studieze geologia zonei.

Despre producator

Compania Sanpellegrino a fost fondata in 1899 si de mai bine de un secol grupul italian este unul dintre cele mai cunoscute nume din lume, ce ofera produse de cea mai buna calitate. In mai mult de 120 de state de pe cinci continente, grupul distribuie o gama larga de produse non alcoolice si bauturi usoare, in special ape minerale de calitate superioara. 

Prin virtutea originilor si o legatura puternica cu traditiile si cultura italiana, produsele San Pellegrino aduc o interpretare perfecta a stilului de viata italian: starea de echilibru, toleranta, buna stare si gustul culinar rafinat.

Conditii de depozitare

A se pastra in spatiu racoros, ferit de razele directe ale soarelui.

Caracteristici:
Reziduu sec la 180°: 854 mg/L; PH: 7.6.