Sublimmme

Sublimmme Tort Delight raw-vegan fara gluten

110 g
25,99 lei 236,27 lei/kg

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Felie de tort Delight cu crema de caju si vanilie, glazura de cacao si zmeura.

Raw din ingrediente vegetale

Cand nu stii ce sa alegi si vrei toate gusturile intr-un singur tort, atunci raspunsul se afla in alegerea Tortului Delight cu ciocolata alba, ciocolata neagra si zmeura. Iti place si ciocolata alba, dar si cea neagra, insa nu vrei sa renunti nici la fructe? Nu-ti face griji caci toate gusturile le vei gasi intr-un singur tort. Mmmm....te rugam sa ne spui rezultatul.

Raw-vegan | fara zahar | fara gluten | fara aditivi | fara lactate  | neprocesate termic| de post

Produs din produs congelat.

Despre producator

Cine suntem noi?

Suntem deserturile Sublimmme realizate numai din ingrediente vegetale, neprocesate termic, ceea ce inseamna ca ne pastram toti nutrientii. Intr-o lume plina de gusturi artificiale, plina de conservanti si aditivi, noi ne-am nascut naturale. Noi nu continem zahar rafinat,  ci suntem indulcite cu sirop de agave bio si curmale; nu continem faina, lapte sau oua si nici gluten. Unii spun ca suntem prea “grase”, dar noi nu suntem complexate, caci grasimile noastre sunt grasimi sanatoase (untul de cacao, uleiul de cocos presat la rece bio) si aduc un aport de energie considerabil. Nucile si semintele care ne compun sunt si ele bogate in fibre, proteine, minerale, vitamine, antioxidanti  si acizi grasi esentiali.

Pentru cine suntem potrivite?

Pentru toti cei care doresc un dulce sanatos, pentru diabetici, pentru copii, pentru cei care au alergii si intolerante la gluten si lactoza, pentru femeile gravide sau care alapteaza, pentru cine tine o dieta keto, deci… pentru toata lumea care iubeste dulcele.

Conditii de depozitare

0-5 grade Celsius
Dupa deschidere se depoziteaza la frigider.

caju 39%, zmeura 11.7%, curmale, sirop de agave 9.6%, cacao 5%, unt de cacao, ulei de cocos, vanilie 0,35%, migdale, psyllium. Produsul contine alergeni: caju, migdale. Locul de provenienta a ingredientului primar caju: non UE.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1801 kJ/431 kCal
Grăsimi23.3 g
inclusiv acizi grași saturați11.3 g
Glucide42.08 g
din care zaharuri28 g
Proteine8.25 g
Sare g
Fibre5.57 g

Alergeni

Fructe cu coaja
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.