
ECO Usturoi Negru
80 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
Preț Xtra:
42,92 lei
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Usturoiul negru , descoperit si utilizat initial in Asia ( Coreea ) , din vremuri de demult , incepe incet-incet sa fie adoptat si de europeni . Nu este o alta varietate de usturoi , ci un usturoi alb fermentat aproximativ 45 de zile ( sau intre 30 si 45 de zile ) , in conditii controlate de temperatura si umiditate. De aceea consistenta sa este moale , pastoasa-usor gelatinoasa. Pentru culoarea neagra este responsabil melanoidinul , o substanta produsa in procesul de fermentare descris sumar mai sus.
In Asia , vracii foloseau fermentarea usturoiului pentru a scapa de mirosul puternic , specific , pentru a-l face mai usor digerabil . Ei bine , usturoiul negru s-a dovedit a avea o cantitate dubla de antioxidanti fata de cel alb , este bogat in zaharuri si aminoacizi , fara sa aiba aditivi.
Gustul - usor afumat - poate sa aduca a prune uscate , fiind usor dulceag si cu o consistenta de jeleu.