Golfera

Golfera ECO Crenvursti de curcan

160 g

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO
24,49 lei 153,06 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Crenvursti de curcan bio, fara nitriti, cu condimente fine. Golfera este o afacere de familie administrata in prezent de a treia generatie. Golfera este situata in Lavezzola, un oras vechi din Romagna inferioara, in mediul rural, langa Bologna, Ferrara si Ravenna, unde produc de peste 50 de ani carne de calitate premium, preparate si gatite, dupa retete traditionale.

Despre producator:

Golfera a fost fondata la inceputul anilor 1960 in micul si vechiul sat Lavezzola din regiunea Emilia-Romagna din Italia (langa Bologna). Lavezzola a intruchipat intotdeauna o legatura de lunga durata intre mancare si peisaj si este renumit pentru mezelurile traditionale italiene. Golfera mentine controlul complet asupra lantului lor de productie. Aceasta incepe cu bunastarea animalelor, hranirea si cresterea umana si fara utilizarea antibioticelor dupa a treia luna de viata a unui animal. 

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 2-8 grade.

Adresa producatorului

Via dell'Industria, 6/8, 48017 Lavezzola RA, Italy

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de curcan (86%), apa, sare marina, amidon din porumb, fibre vegetale din morcov, dextroza, piper alb,extravt de drojdie,boia dulce, boia iute, nucsoara, praf de usturoi,aroma naturala de rozmarin, conservant: nitrit de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică640 kJ/154 kCal
Grăsimi10 g
inclusiv acizi grași saturați2.4 g
Glucide0.9 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine15 g
Sare1.9 g
Fibre g