Zewa

Zewa Servetele nazale Softis Natural Soft, 4 straturi

10 buc
12,29 lei 1,23 lei/buc

Livrare în 2 ore

500+ favoritele clientului

Țara: UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Batiste din hartie in 4 straturi, delicate, create pentru pielea ta, cu grija fata de mediul inconjurator.
 • fara parfum, coloranti adaugati si alergeni relevanti
 • contin fibre de origine naturala, 100% biodegradabile
 • hartie de culoare crem, apropiata de culoarea naturala a fibrelor, fara aditivi; in procesul de productie al hartiei au fost folosite si fibre nesupuse procesului de albire
 • sunt rezistente, nu se dezintegreaza daca sunt uitate in haine si introduse in masina de spalat
 • nereutilizabile
 • ambalaj reciclabil si cu amprenta de CO₂ redusa
 • produse certificate FSC®
 
 Toate produsele marca Zewa sunt testate in conformitate cu standardele noastre ridicate de calitate si este putin probabil sa provoace reactii adverse la nivelul pielii. Pentru consumatorii cu o preocupare speciala pentru alergeni, produsele din gama „Natural Soft” sunt testate in mod regulat impotriva celor mai relevanti 26 alergeni indicati in Anexa III a Regulamentului EU privind produsele cosmetice nr. 1223/2009.
 Fibrele sunt compuse din celuloza pe baza de lemn care se gaseste in mod natural in paduri. Servetelele sunt biodegradabile in conformitate cu standardul EN 14995.
 Rezistente in masina de spalat. Confirmat de un institut extern; in buzunar la max 60° si 3 kg incarcare a masinii de spalat.
 Ambalajul din plastic al Zewa Natural Soft este compus din cel putin 30% plastic reciclat, pentru a reduce in mod constant deseurile din plastic* si amprenta de carbon.
 *Reducerea amprentei de carbon a ambalajului ca urmare a utilizarii de materiale plastice reciclate, conform Evaluarilor Ciclului de Viata efectuate de catre Essity si verificate de o terta parte (IVL, 2020). Reciclabilitate conform ISO 18604, pentru diverse scopuri. Posibilitatea efectiva de reciclare depinde de diversi factori, de exemplu disponibilitatea regionala a unui sistem de reciclare. 
 Stiai ca, achizitionand aceste produse, contribui, de asemenea, la combaterea schimbarii climatice? Produsele Zewa sunt certificate FSC®
 
 

Despre producator:
Essity este o companie cu o istorie indelungata, care inca furnizeaza cele mai bune produse in domeniul igienei. Cu o mare experienta, produsele lor ajuta la imbunatatirea calitatii vietii pentru oamenii din intreaga lume. Brandurile lor includ Zewa, Tempo, Tena si Leukoplast. Compania a fost fondata in Suedia in 1929 si a purtat anterior numele SCA. 

Conditii de depozitare:
A se pastra in loc uscat la temperatura camerei#

Adresa producator:
SE-405 03 Goteborg
Suedia

 

Celuloza