
Montanari & Gruzza S.p.A.
Montanari&Gruzza Parmigiano Reggiano maturat 18 luni
200 g36,79 lei 183,95 lei/kg
Livrare în 2 ore
Rezumat AI
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Bucura-te de branza Parmigiano Reggiano produsa in Italia, in regiunile Reggio Emilia, Modena si Bologna. Maturat timp de 18 de luni, acesta are o aroma irezistibila si un gust delicios. Acum la 200g.
Producție:
Montanari & Gruzza S.p.A. Via Newton 38, 42124 Gaida - Reggio Emilia - Italy
A se pastra in frigider la 4 - 8°C.
Lapte, sare, cheag
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 1671 kJ/401 kCal |
| Grăsimi | 29.7 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 19.6 g |
| Glucide | 0 g |
| din care zaharuri | 0 g |
| Proteine | 32 g |
| Sare | 1.6 g |
| Fibre | 0 g |
Alergeni
| Lapte |
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.