Pitahaya rosie cu miez alb
1 bucLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Pitahaya (Fructul Dragonului), cu pulpa alba
DESCRIERE
Fructul Pitahaya rosu este un superaliment tropical, foarte popular in special in Asia.
Pulpa alba de pitahaya este foarte suculenta, cu gust dulceag, asemanator cu cel al pepenelui verde. Pulpa nu este fibroasa.
Acest fruct de cactus are o textura asemanatoare cu cea de kiwi. Gustul este atat de asemanator cu cel al pepenelui verde, incat da impresia ca este incrucisat cu acesta. Semintele au un gust usor de alune.
Utilizare
Pentru un gust mai putin intens, va recomandam sa-l savurati impreuna cu un suc de lamaie rece si aromat sau ca ingredient special in preparate. Ca modul de servire sa fie mai decorativ, poate fi taiat longitudinal sau feliat ca un pepene verde. Semintele au un gust placut, de alune si contin multe substante sanatoase, care pot fi eliberate in organism doar atunci cand sunt sparte.
Pontul nostru: prepara renumitul castron Pitahaya:
Se amesteca pitahaya cu banane, fructele de padure si putin lapte de cocos. Se toarna intr-un bol si se serveste cu fructe maruntite, seminte si nuci. Poate fi un mic dejun sanatos sau o gustare intre mese.
Pofta buna!
Depozitare
In bolul cu fructe din bucatarie poate rezista aproximativ 3 zile, iar in frigider, intr-o punga de plastic rezista aproximativ 2 saptamani. Dupa ce e taiat, Fructul Dragonului rezista foarte putin, chiar daca sta in frigider, intr-o punga de plastic. Recomadarea este sa fie taiat cubulete si pastrat in congelator.