Elmiplant

Elmiplant Hyaluronic Gold Serum

30 ml
37,99 lei 1.266,33 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Arata la fel de tanara precum te simti! 

Asigura-i tenului tau ingredienetele antirid necesare  pentru a umple ridurile profunde, a reface structura pielii si a-i imbunatati aspectul. Descopera gama de ingrijire a tenului HYALURONIC GOLD, aliatul tau pentru a arata cat mai bine in fiecare zi.

Serumul cu perle HYALURONIC GOLD elmiplant, cu o sinteza de ingrediente inovative si usor de absorbit este imbunatatit cu:

  • ACID HIALURONIC: molecula miraculoasa cu putere extraordinara de a retine apa, ajuta la diminuarea ridurilor, reconturarea si refacerea elasticitatii tenului.
  • EXTRACT DE OREZ MATURAT: bogat in minerale si aminoacizi, ajuta la imbunatatirea aspectului tenului, reduce petele pigmentare si decolorarile, pentru un ten luminos si reintinerit!

Vitamina B3 confera tenului rezistenta si un aspect impecabil si radiant. 

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti