Preț Avantajos

Elmiplant

Elmiplant Apa micelara pentru piele normala si grasa

400 ml
Până la 17.07
18,89 lei 
47,23 lei/l

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lotiunea micelara DETOX elmiplant cu 95% ingredient de origine naturala aduce natura la o atingere distanta.

Aceasta este noul mod convenabil, eficient si delicat de indepartare a machiajului si a impuritatilor dintr-o singura miscare. Formula sa avansata ce contine particule fine de ulei si apa, capteaza si inlatura machiajul (chiar si cel rezistent la apa) si impuritatile fara a usca tenul. 

Carbunele 100% natural indeparteaza efficient impuritatile, ca un magnet, in timp ce dezvaluie stralucirea naturala a pielii si ajuta la mentinerea nivelului natural de hidratare a pielii. in plus, am inclus in formulele noastre 

Prebiotice ce ajuta tenul sa isi pastreze echilibrul si astfel sa aiba un aspect natural.

Aceasta lotiune indeparteaza eficient chiar si machiajul rezistent la apa de pe fata, buze si zona ochilor, previne deshidratarea pielii, lasand-o fina si catifelata.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti