Huggies

Huggies Scutece chilotel Pants Box marimea 4 fetite (9-14 kg)

72 buc
125,99 lei 1,75 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Preț pentru membrii Sezamini: 107,09 lei
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Despre producator:

Alimentati de ingeniozitate, creativitate si intelegerea celor mai esentiale nevoi ale oamenilor, cei 46.000 de angajati ai Kimberly-Clark din intreaga lume creeaza produse care ii ajuta pe indivizi sa experimenteze mai mult din ceea ce este esential pentru ei.

Brandurile noastre binecunoscute la nivel mondial, inclusiv Andrex, Cottonelle, Depend, Huggies, Kleenex, Plenitude, Poise, Scott si U by Kotex, sunt o parte indispensabila a vietii oamenilor din peste 175 de tari si detinem numarul 1 sau Cota de brand nr. 2 in 80 de tari.

Intelegem, de asemenea, responsabilitatea noastra de a aduce o contributie pozitiva oamenilor pe care ii servim pe tot globul. Practicile noastre durabile sustin o planeta sanatoasa si construiesc comunitati mai puternice pentru a ne asigura ca afacerea noastra prospera in deceniile urmatoare. In tot ceea ce facem, construim o mostenire cu impact pozitiv.

De aproape 150 de ani, am avut previziunea de a gasi noi modalitati de a imbunatati viata. De la crearea de noi categorii pana la inceperea de noi conversatii, ne inovam in mod constant produsele si practicile pentru a servi si a avea grija de nevoile in continua schimbare ale oamenilor pe care ii atingem in toate etapele.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Dallas, Texas
Statele Unite ale Americii