Cumpără 3

Pauu

Pauu bucati cu pui in sos pentru pisici

415 g
-10 % de la 3 buc
3,79 lei 9,13 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Bucatile de pui in sos ofera prietenului tau blanos o masa gustoasa la un pret avantajos. Acestea ofera nutritie si adauga vitalitatea necesara.

Pentru pisici de toate rasele.

Dezvoltat pe baza standardelor nutritionale FEDIAF.

Fara coloranti artificiali sau arome.

 

Formula acestei conserve foloseste ingrediente pentru a oferi nutrienti importanti, vitamine si minerale pisicilor de toate rasele.

Poti fi sigur ca prietenul tau patruped primeste mancare care ii va placea. Conservele au o textura placuta care ii vor usura masticatia si digestia.

 

Utilizare

Proiectat pentru pisici de toate rasele. Poti gasi dozajul pe ambalaj.

 

Despre Pau

Gust excelent si preturi mici, acesta este marca noastra privata Pauu. Achizitionarea hranei si suplimentelor de calitate pentru animalele de companie, nu trebuie sa faca o gaura in bugetul dumneavoastra. Brandul Pauu este un exemplu in acest sens. Nu este doar o marca de hrana si suplimente pentru animale de companie, ci o combinatie atragatoare de pret accesibil, gust excelent confirmat de pisica ta si calitate excelenta pe care o veti iubi.

Ati auzit de celelalte marci private ale noastre Miil, Dacello, Moddia, Pappudia, Ubomi, Yutto si Kitchin? Toate fac parte din familia noastra de marci la un pret avantajos. Alegand aceste marci, vi se garanteaza o calitate excelenta si un pret care nu vor face o gaura in bugetul dumneavoastra!

Despre producator

Partner in Pet Food a fost fondat in 2000 in Olanda. In prezent, este un lider inovator in productia de hrana pentru animale de calitate. Isi distribuie produsele catre clienti din peste 38 de tari.

Depozitare

A se pastra intr-un loc uscat si protejat de caldura. Dupa deschidere se pastreaza intr-un recipient nemetalic la frigider pana la +8 °C si se consuma in 3 zile.

 

Producator

Partener in Pet Food s.r.o.

Buharov 1423/6

158 00 Nové Butovice, Praga 13

Republica Ceha

Carne si derivate de origine animala (4% pui), cereale, peste si derivate din peste, minerale, diverse zaharuri